Dagelijkse rubriek

Door Wouter Sipma

Ik zal op deze site elke dag een rubriek schrijven die te vinden is via het menu boven (Dagelijkse rubriek) of door in het menu rechts op de titel van de rubriek van die dag te klikken. Op de pagina ‘Dagelijkse rubriek’ staat tevens een overzicht van alle reeds verschenen rubrieken.

Een dagelijkse rubriek; dat vergt heel wat discipline! Gelukkig vind ik het leuk en heb ik genoeg om over te schrijven. Hoofdmoot zal het dammen zelf zijn; in elke rubriek zal wel een diagram te vinden zijn. Waar schrijf ik dan zoal over? Natuurlijk veel dingen die met Hijken DTC te maken hebben; dat wil zeggen belevenissen van de leden, in het heden en in het verleden. Zo zal ik bijvoorbeeld fragmenten uit tientalwedstrijden plaatsen of een speler uitlichten. Verder ook aandacht voor verschillende toernooien waarin leden meedoen; maar ook voor andere toernooien, mocht dat de moeite waard zijn. Maar ook wil ik standen laten zien die ik simpelweg de moeite waard vind om te laten zien, omdat ze zo mooi zijn of omdat ze instructief zijn!

Hier zit natuurlijk flink wat werk in, maar gelukkig heb ik wat hulp. Zo krijg ik bijvoorbeeld van Jacob Okken flink wat materiaal toegestuurd. Bij deze wil ik iedereen oproepen om me fragmenten te sturen, zodat ik die kan plaatsen! Ook wordt het plaatsen van reacties, wat bij elke rubriek mogelijk is, door mij zeer gewaardeerd!

>>> 1: Inkomertje

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.