Hijken 2 redt het niet tegen Den Haag

Natuurlijk gingen we optimistisch op stap naar Utrecht voor de promotiewedstrijd tegen Den Haag. Utrecht bleek moeilijk navigeerbaar en Den Haag lastig te bespelen.

De gps stuurde Kor en Herm Jan dwars door de stad, maar wist nog niet dat de beslissende rotonde omgebouwd werd tot fly-over. Zo reden we heen en weer tussen de Jaarbeurs en de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal met twee twijfelachtige U-turns, totdat we Den Hommel zagen liggen en op de juiste wijze onder de fly-over doorkropen. Henk werd naar de verkeerde kant van het hek gestuurd en kon ons de hand geven, parkeerde in arren moede zijn auto en liep een kwartier om. Later zagen we een jogger die precies de plaats wist, waar de spijlen uit elkaar gebogen waren.
O ja, er werd gedamd.
Toch nog op tijd begonnen we. Henk won en Rob verloor snel. Fred Ivens was te slim voor Herm Jan, net voor de tijdcontrole bleek dat Herm Jan een finesse over het hoofd gezien had. Daarna ging het tot 8-6 gelijk op met nog een sprankje hoop: misschien kon Jos winnen en misschien haalden Jaap en Harry remise. Allemaal niet, zodat het 13-7 werd.
Hoogtepunten volgen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.