Elfde ronde 22-02-2014

Het gaat tussen Hijken en
   Huissen

Tweede tiental tegen
   CEMA Geleen 2

Hijken 3 laat kans liggen

In de laatste ronde van de nationale competitie speelden de drie Hijker tientallen thuis in Speelstad Oranje. Met het stamppotbuffet in het vooruitzicht vlogen de spaanders er af. Van de 30 partijen eindigden er slechts 6 in remise.

In de ereklasse deden Hijken (15-5 tegen SNA Heerhugowaard) en Huissen (17-3 tegen Micone Tilburg) hun plicht. Volendam viel af, 10-10 tegen CEMA Geleen.
Op 8 maart valt de beslissing, naar verwachting in Huissen. Diezelfde dag spelen CEMA – De Oldehove en SNA – Huissen 2 om een plaats in de ereklasse. Om een plaats in de hoofdklasse speelt onder andere Hijken 2 tegen CEMA 2! Die vier wedstrijden allemaal in Huissen? Niets mooier dan dat! Rijen supportersbussen van Hijken, Geleen en Leeuwarden naar Huissen.
Hijken 2 bevestigde de derde plaats met een duidelijke 15-5 tegen Tamek Damkring Marknesse.
Het derde tiental had de kansen op een tweede plaats en een promotiewedstrijd nog in eigen hand, maar voor de derde achtereenvolgende keer werd het 10-10 met een vierde plaats als eindresultaat.

Het eerste tiental

Lees Bert over de uithaal tegen Heerhugowaard. Ook op papier. Fred Ivens heeft natuurlijk de meeste aandacht voor het tot wanhoop gedreven Volendam.

 
foto Hermi van de Pol

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.