Eerste tiental overklast

Kansloos, dat waren we zaterdag tegen het dreamteam Witte van Moort. Op geen enkel bord hadden we serieuze kansen en dat we uiteindelijk maar met 8-12 verloren mag wellicht een klein wonder heten.

Naast de nederlagen van Jan Ekke tegen Podolski (wat beslist geen schande mag heten) en Jacob tegen Casper Remeijer die een goede dag had balanceerden ook Aleksej en Michiel op de rand van de afgrond tegen respectievelijk Frerik Andriessen en Ben Provoost. Op de andere borden waren er rustiger remises van Martin (tegen Tolchikov) en mijzelf (tegen Barkel). Roel kwam alweer ver tegen een grootmeester, ditmaal Kalmakov, maar wist weer net niet te winnen. Hans haalde geen voordeel tegen Twiest. Ten slotte een zeer positieve noot: Henk en Nick hebben beide een uistekende seizoensstart met ditmaal remise tegen Salomé en de sterke Afrikaan Mbongo!

Al met al hebben we toch een goede seizoensstart gehad en hebben we nu tot de winterstop de op papier mindere tegenstanders. Dan kunnen we een forse inhaalslag maken terwijl concurrenten hopelijk tegen elkaar punten verspelen. De hoop is nog niet opgegeven!

Uitslag Hijken-Witte van Moort

Jan Ekke-Podolski

Andriessen-Domtsjev

Jansen-Twiest

Kalk-Salomé

Overzicht: voorgrond: Remeijer-Okken, Jansen-Twiest

Onderste borden: Kalmakov-Boomstra, Kroesbergen-Provoost, Mbongo-Hoving

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.