Het leven gaat door

Hijken werd heel november in beslag genomen door de wereldkampioenschappen. Ondertussen speelden we nog voor de nationale competitie.

Op 31 oktober, tussen het opbouwen in Beilen door, ging Hijken 1 even naar Apeldoorn (13-7, Apeldoorn is niet helemaal het Apeldoorn van vorig seizoen meer) en Hijken 2 bezocht Wanswerd (13-7 voor Damcombinatie Fryslân). Lees Bert Dollekamp en Siep Buurke. Het derde was zo verstandig om Wageningen al een week eerder te bezoeken en met 12-8 thuis te komen.

Drie dagen na het WK kwam Westerhaar alweer naar Hijken. Vorig seizoen verloor Hijken 2 nog van Witte van Moort 2, desondanks bleef Hijken er in en degradeerde Westerhaar. Dus dit jaar alleen Westerhaar 1 en 3. Dat leverde geen problemen op. Het eerste ging er na het WK weer fris tegenaan, 17-3! Lees Bert Dollekamp. Hijken 3 was al tevreden met 12-8. Het tweede kreeg nu een andere Twentse ploeg, Ravenshorst Nijverdal. Kansloos: 15-5 voor Nijverdal. Zie de analyses door Gerrit Boom en het verslag bij damclubnijverdal.nl.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.